A rovat kizárólagos támogatója
(X)

Amikor jó idő van, egyre többen választanak pólót maguknak, nincs ez másként a férfiakkal sem. Ennek nagy előnye, hogy ezeket könnyen lehet párosítani a különböző szettekkel, ráadásul manapság már számos egyedi darabot találhat a piacon.

A motoros póló például férfi ismerőseink számára is jó meglepetés lehet, akár születésnapra, akár apák napjára egyaránt. Lássuk, hogy mik közül is válogathat!

Az egyedi pólók előnyei

A hagyományos felsők hátránya, hogy egy idő után már sok emberen fedezhetjük fel ugyanazokat a figurákat és szövegeket. A tömeggyártott darabokat ugyanis rengetegen megvásárolják, ami hatására már nem lesznek egyediek. Éppen ezért lehet jó megoldás saját változatot készíttetni, így nem érezzük úgy, hogy ugyanolyanok vagyunk, mint a többiek. A pólónyomtatás segítségével szinte bármilyen mintát rátetethet a felsőre, legyen szó mesefiguráról vagy éppen férfias figurákról egyaránt. 

Motoros pólók ajándékba

A Pamutlabor Pólónyomda motoros pólói között számos egyedi felirattal és figurával ellátott darabot találhat. A kínálatban az alábbi változatok szerepelnek:

  • Motoros apa
  • Fasza gyerek motoron
  • Motoros szív motoros lélek
  • Motorozom, tehát vagyok
  • Magyar földön Magyar Isten 
  • Illa berek nádak erek
  • Csak nyugi BMW-s vagyok

Mindezek mellett tehát számos egyéb is színesíti a választékot. Az árnyalatok területén választhat kék, barna, sárga, rózsaszín, fehér, fekete, de még lila modellt is. A méretek kapcsán sem szükséges kompromisszumot kötni, hiszen az S-es változattól egészen az 5XL-es felsőig rendelhet egyedi pólót.

A puha anyag 100% pamutból készült, így rendkívül kényelmes és komfortos lehet a mindennapok során. A rövid ujjú és testhezálló fazon pedig nagyon stílusos, így akár egy farmert is jól feldobhat. A minőségi anyagnak és nyomtatásnak köszönhetően pedig élénk színeket és kopásállóságot kaphat. Amennyiben mosógépbe helyezné, nem kell aggódnia, hiszen nem nyúlik és nem is megy össze. 

A tökéletes nyomatról a digitális textilnyomtatás gondoskodik, ami közvetlenül a póló anyagába nyomtat. Az alábbi technikát évek alatt kísérletezték ki, aminek az eredménye csodálatos színek és tartós minőség.

A pólók vásárlása

A megrendelt termékekre a webáruház garanciát is vállal, így ha nincs megelégedve a póló mintájával, akkor küldje vissza, és ők azonnal kicserélik. Amennyiben pedig sürgős esetről van, akár két munkanapon belül házhoz szállítják, így utolsó pillanatos meglepetésnek is tökéletes lehet. 

Mindegy tehát, hogy saját magát lepné meg egy egyedi pólóval vagy valaki mást, mindenképpen érdemes kipróbálnia ezt a megoldást. Egy új ajándékötlet mindig jól jöhet, hiszen gyarapíthatja a listát, így kevésbé kell törnie a fejét egy esetleges ünnep alkalmával.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás