Hirdetés

A fertőtlenítés és a megfelelő higiénia roppant fontos, legyen szó családi házról, irodáról vagy éppen egy gyártósorról. Kisebb területeket igaz körülményesen, de lehet fertőtleníteni egyszerű megoldásokkal, azonban bizonyos méret fölött, illetve speciális körülmények fennállása esetében már rengeteg idővel járna a terület hagyományos módon történő fertőtlenítése.

Ilyen esetekben kimondottan jól jöhetnek a fúvókával ellátott fertőtlenítőeszközök, viszont érdemes megemlíteni, hogy bizonyos fúvókás termékek akár otthon is használhatóak, ezekkel időtakarékosan lehet garantálni az otthoni higiéniát, az így megtakarított idő éves szinten pedig roppant jelentős lehet.

Az alábbiakban két olyan termék kerül bemutatásra, amelyeknek elsősorban ipari, munkahelyi környezetben lehet elsősorban nagy hasznát venni a fertőtlenítésnél.

SANI-MOVE termékek

A SANI-MOVE termékek leginkább irodák, üzletek, kis és közepes méretű helyiségek egyszerű fertőtlenítésére alkalmasak. A SANI-MOVE használata viszonylag egyszerű és kényelmes, ezért nem igényel különösebb szakismereteket. A szerkezet egy kocsi, ami rozsdamentes acélból készült. A kocsis, azaz a kerekekkel ellátott szerkezet kialakításának köszönhetően könnyen lehet szállítani az eszközt. A szerkezeten található egy nyomás alatt lévő acéltartály, amibe kilenc liter fertőtlenítőfolyadékot lehet tölteni. Az állandó üzemi nyomást egy beépített kompresszor garantálja, aminek köszönhetően folyamatosan lehet használni, nincs szükség arra, hogy bizonyos időközönként a használó beavatkozzon a nyomás csökkentése miatt.

A felszerelt pisztoly és a tartály között egy ultrahangos porlasztórendszer található, ami lebontja a vizet és köddé alakítja. A porlasztással kapott köd a benne található fertőtlenítőszerrel együtt széleskörűen és egyenletesen elosztható.

SANI-GATE

A SANI-GATE gyakorlatilag egy kapu, ahogy az angol megnevezés is utal rá, és elsősorban emberek fertőtlenítésére alkalmas. Az eszköz segítségével gyorsan és könnyen lehet fertőtleníteni az embereket, ugyanis csupán csak át kell haladniuk alatta. Kimondottan hasznos lehet kórházakban, ápolási otthonokban, bevásárlóközpontokban, repülőtereken, illetve minden egyéb olyan helyen, ahol nagy személyi forgalommal lehet számolni.

Ha szimpatikus Önnek a fenti megoldások valamelyike, akkor érdemes lehet szétnéznie a Monojet fertőtlenítőberendezései között.

A fertőtlenítőkapu ideális elhelyezése

Érdemes a készüléket oda elhelyezni, ahol a leginkább összpontosul a forgalom, például egy ajtóba vagy szűkebb folyosóra, amennyiben nincs ilyen pont, akkor kordonok elhelyezésével ki lehet alakítani egy speciális útvonalat, és be lehet terelni a forgalmat a SANI-GATE fertőtlenítőkapu alá. A kaput nem szükséges telepíteni, a fotocellás működéséhez elegendő a 220V-os elektromos áram.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás