Hirdetés
(X)

Főleg praktikussági szempontok miatt nagyon sokan szeretik a nedves háztartási tisztítókendőket. Otthonunk takarításában, tisztán tartásában nagy szolgálatot tesznek. Nem lesz szükségünk külön tisztítószerre és kendőre, igazi kettő az egyben megoldásként szolgálnak.

Nedves törlőkendők felülettisztításra

A különböző felületekhez eltérő készítmények javasoltak. Az összetevőket tekintve más szerre van szükségünk a fürdőszobába és a konyhai tisztításhoz. Ha minden helyiségnek külön kendőt és tisztítószert tartanánk, akkor elég hamar megtelne az a szekrényünk, ahol tároljuk ezeket a szereket.

Szerencsére van egy sokkal helytakarékosabb megoldás is: az Alpha-Dent-Higiénia Kft.-nél kapható nedves tisztítókendő. A szennyeződések eltávolítására alkalmas, folyadékkal átitatott kendőkről van szó. Visszazárható csomagolásban kaphatóak, így nem száradnak ki. Méretben pont akkorák, hogy egy átlagos tisztítási folyamatra elégnek bizonyulnak. Egymásba hajtogatott lapjainak köszönhetően rögtön elérhetővé válik a következő darab, amint kihúztuk az előzőt a helyéről.

Legnagyobb előnyük az egyszerű és gyors használhatóságuk.

Amikor valamilyen felületet meg szeretnénk tisztítani, akkor nem kell bajlódnunk a megfelelő koncentrációjú oldat kikeverésével, majd a kendővel való felitatásával. Ha pedig a szórófejes készítményeket nézzük, akkor ott a permetezés okozhat akár károsodást a légzőszerveinkben. Egy nedves tisztítókendő esetén nem áll fenn ez a veszély. Emellett kis helyen is elférnek, így akár a várható felhasználásukhoz nagyon közel is tárolhatóak. Például a konyhaszekrényben vagy mosdószekrényben.

Mindenre jó a nedves háztartási tisztítókendő?

Vannak speciális kendők a konyha, fürdőszoba és a bútorok tisztításához. Ezek fel lettek itatva a zsír, vízkő, stb. eltávolításához és felület ápolásához elengedhetetlen tisztítófolyadékkal.

Vannak univerzális kendők is, melyek a mindennapi takarítási folyamatok során használhatóak. Ilyen például a konyhapultról való morzsa eltakarítása vagy a portörlés. Ezek akár antibakteriális összetevőkkel is készülhetnek.

Fontos azonban leszögezni, hogy az olyan makacs szennyeződések ellen, melyek már rég a felületen száradnak, nem sok sikerrel bevethetőek. Ezeket először fel kell lazítani, melyhez valamilyen erre a célra szánt készítménnyel való áztatásra lesz szükség.

Ezt leszámítva viszont valóban praktikusak a mindennapi takarítások során. Egyszerű őket használni, kevés helyet foglalnak és akár azonnal bevethetőek.

Nedves törlőkendők kéz- és testfelületre

Amikor nem tudjuk megmosni a kezünket, akkor jó szolgálatot tesznek a nedves kéztisztító törlőkendők. Kis helyen elférnek, könnyen hordhatjuk magunknál a zsebünkbe csúsztatva. Nemcsak hatékonyak, de egyúttal kíméletesek is. Eltávolítják a kezünkre rakódott szennyeződést, és gyorsan meg is szárad. Még csak öblítésre sincs szükségünk.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás