Hirdetés
(X)

Közeleg a barátnőd szülinapja, és szeretnéd valami különleges ajándékkal meglepni? Nincs ötleted, mit adj a nővérednek karácsonyra? Az internetes ajándékboltok tematikus, nőknek szóló ajándékaival biztos sikerre számíthatunk!

Egy csipetnyi humor, némi erotika, személyes hangvétel, és máris kész a tökéletes, csajos ajándék. Ha nem akarunk tucatszuveníreket adni, amelyek a szekrény tetején vagy a fiók mélyén végzik, böngésszünk az interneten. Az ajándékok végtelen kínálatában biztosan megtaláljuk a legjobbat.

Praktikus kiegészítők a szexisségért

Nem csak a fiatalabb hölgyek szeretik kihangsúlyozni a nőiességüket. Számos hasznos ajándék van, amellyel még inkább feldobhatják a nők a megjelenésüket. Egy control clip melltartópánt kapoccsal könnyedén eltüntethetőek a melltartópántok, ha épp a ruha ezt kívánja. 

A szilikon melltartók, melyeket csupán egy kapocs tart össze elöl, igazán diszkrétté teszik a legátlátszóbb viseletet is. Emellett hozzájárulnak a mell optikai formálásához. Nincsenek pántok és hátsó kapcsok, csupán a mellekre helyezhető, bőrszínű szilikonbetétek. 

Ajándékok sminkeléshez

Az elbűvölő megjelenéshez nem csak a tökéletes ruházat tartozik hozzá. A női szépséget kiemelő smink is elengedhetetlen a kifogástalan külsőhöz. Ezért is lehet kiváló ajándék például egy LED égőkkel ellátott kozmetikai tükör vagy épp egy professzionális sminkecsetkészlet. 

Nagyon ötletes ajándék lehet szemüveges barátnőnkek egy sminkszemüveg. Ez a többféle dioptriával rendelhető sminkkellék csak egy lencsével rendelkezik, mely áthajtható egyik oldalról a másikra. Ezáltal miközben az ünnepelt kifesti az egyik szemét, a szemüveg segítségével végre jól láthatja, amit csinál.

Kütyük csajoknak

Nem csak a fiúk, a lányok közül is sokan odavannak a különböző kütyükért. Fázós kezű szeretteinket meglephetjük egy okoskesztyűvel. Így a legnagyobb hidegben sem kell lemondaniuk a tablet vagy a telefon nyomkodásáról. Az okoskesztyűk felületét ugyanis érzékelik a kijelzők, szemben a sima kesztyűvel. 

Ugyancsak remek téli meglepetés a Bluetooth sapka, melyben beépített fülhallgató található. Ez vezeték nélkül csatlakozik a telefonunkhoz, és már hallgathatjuk is a zenét. A szilikon karóra ugyancsak menő ajándék lehet, melyet több színben elérhetünk az internetes ajándék webshopokban. 

Személyre szabott és szép ajándék az ásványkarkötő

Az ásványból fűzött karkötők, más néven malák igazán népszerűek a hölgyek és az urak körében is. A különböző ásványok hatásait évezredek óta használja a keleti kultúra, és egyre elterjedtebb nálunk is. 

Választhatunk fogyást segítő, babavárást előkészítő karkötőt. Bátorságot adó vagy épp stresszoldó ásványokból fűzött ékszert is. Személyre szabható és nagyon szép ajándék lehet egy ilyen karkötő. Megmutatja, hogy ismerjük szerettünk lelkét, és támogatjuk, segíteni szeretnénk őt. Egész biztosan nagy örömet szerzünk vele.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás