A rovat kizárólagos támogatója

A repülőgépes utazások során már a reptéri parkolóban elkezdődik az utazás. Az itt tapasztalt pozitív vagy negatív benyomások a teljes utazásra rányomhatják a bélyegüket, vagy szélsőséges esetben akár egy aprócska parkolási problémán elcsúszhat az egész utazás is.

Hallottunk már olyan történetről, mikor a parkolótársaság vagy rendszerének a hibája miatt az utasok lemaradtak a már jó előre lefoglalt és online be is csekkolt járatukról.  Mondanunk sem kell, a szállás és az előre megfizetett szolgáltatások díja is ment ezzel együtt a levesbe.

Parkoló választása és foglalás

A reptéri parkolókkal kapcsolatban a köztudatban az maradt, hogy megfizethetetlenek. Ez néhány évvel ezelőttig talán igaz is volt, de azóta nagyot fordult a világ.

A repülőterek környezetében a reptér saját parkolója mellett további társaságok kezdtek parkolókat üzemeltetni. Míg maga a reptér saját parkolója továbbra is méregdrágának mondható, a modern társaságok árai igazodtak a pénztárcákhoz és az aktuális repülőjegyárakhoz. Egy modern cégtől elvárható minimum az online foglalási rendszer. A megerősítésről perceken belül visszaigazoló e-mail érkezik. Nincs ez másképp a ferihegyi reptéri parkoló esetében sem.

Érkezés és indulás

Amennyiben Budapestről, a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérről indulsz, a legjobb választás a reptéri parkoló Vecsésen. Ha jó a helyismereted Budapesten, tudhatod, hogy Vecsés csupán pár percre van a XVIII. kerületi, egykoron Ferihegyi repülőtértől. 

Ők a foglalásod után a visszaigazoló e-mailben egy linket is küldenek, amely megmutatja a pontos útvonalat, ha még nem ismernéd. A helyszínre érkezve kell csak a parkolási költséget kiegyenlítened. Megteheted készpénzzel vagy bankkártyával is, ahogy neked tetszik. Elfoglalod a számodra fenntartott helyett, majd csomagjaiddal együtt a transzferjáratba szálltok. Ez – a forgalomtól függően – maximum 8 perc alatt a reptérre repít téged. Már csak át kell jutnod az átvizsgáláson, beszállni a gépbe és élvezni az utat.

Utazás alatt

Amíg Te éppen kikapcsolódsz, vagy üzleti úton vagy, gépjárművedet maximális biztonságban tudhatod. Erről a 24 órás kamerás megfigyelőrendszer mellett a vecsési parkoló személyzete is gondoskodni fog. Sőt, ha szeretnéd, a távolléted alatt a gépjármű külső és belső takarítását is vállalják. Van további extra szolgáltatásuk is. Ha nem gondoskodtál korábban az utazásodhoz javasolt utasbiztosítás megkötéséről, az utazásodat megelőzően még irodájukban megteheted.

Egy szó, mint száz, több észérvet nem tudunk felsorolni, hogy ezt a parkolótársaságot válaszd. Ha meg akarsz győződni az elmondottak hitelességéről, látogass el a honlapjukra!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás