Hirdetés

Hamarosan beköszönt a rossz idő, és be kell bugyolálnunk magunkat meleg sapkával, sállal és kesztyűvel is. A gyerekeknek kiemelten fontos a hideg elleni védelemben, mert ők még nem érzik maguktól, mikor kell melegen felöltözni, pólót betűrni és a fület, nyakat takarni, így ez a feladat a szülőkre hárul.

A NETBolt webáruház mesefigurás kínálatából Ti is imádnivaló és praktikus kiegészítőket választhattok. Náluk biztosan megtalálod gyerekeid új kedvenc szettjét, amire remélhetőleg vigyáznak is majd.

Gyereksapka minden évszakra

A kisbabákat nyáron is vékony sapkával védjük, hiszen ők a testhőmérséklethez voltak szokva, így biztosítani kell nekik az átmenetet. A finom tapintású, rugalmas pamutanyagból készült egyrétegű sapkák kellemes viseletet jelentenek, a nap ellen is védenek anélkül, hogy túlmelegítenék a babákat. Tavaszi és őszi napokra a dupla rétegű sapik praktikusak. Épp csak annyira vastagok, hogy nem izzad bele a babák feje, de mégis kellő meleget adnak.

Az áruház télire vastagabb, bélelt darabokat kínál. A megfelelő védelemhez kötött, bolyhos vagy fülvédős kialakítású sapkák szükségesek, amikhez színében, mintájában passzoló sál és kesztyű is dukál. Kötő nélküli és kötős téli sapkák egyaránt választhatóak a gyerkőc életkorától függően.

A körsál vagy nyakvédős sapka béléssel ellátva gondoskodik róla, hogy kellően melegen tartsa a nyakat. A vastagabb, kötött, rugalmas anyag Jacquard kötésű, ideális az ősz hűvösebb napjaira és az enyhébb téli időszakra is. A sapkák fejformától és hajmennyiségtől függetlenül idomulnak a fejhez. A meleg, bundás anyagból készült füles sapka felül bojttal, áll alatti megkötővel az ovis gyerekek hagyományos viselete. Ebben biztosan nem fog fázni egy kicsi gyermek sem, még a legnagyobb hidegben sem.

Sapkakollekció

A NETBoltban nagy választékban találtok izgalmas szabású, ismert mesefigurákkal díszített termékeket, amikből Te is találsz idei kedvencet gyermekednek. A Disney szereplők nyomott mintájával készült kötött, unisex sapkákat bátran viselhetik fiúk és kislányok is. A hideg időre bélelt, fülvédős vagy kötős kialakítású sapkák is kaphatók. A fekete Star Wars mintás fülvédős sapka a vagány gyerekek kedvence. R2D2, a film világszerte ismert “mosógép robotja” is megvásárolható nyakvédős arcmaszkos sapkaként, melynek polár anyaga strapabíró és könnyen kezelhető. A Bosszúállók film ismert szereplőjét ábrázoló sapka a szemek körül van kivágva, hogy szükség esetén fel- vagy lehajtva is viselhető legyen.

A lányos sapkák bordás kötésű passzérésszel készült, bolyhos kivitelű akrilból készültek, és számos ismert, kedves figurával díszítve elérhetőek. Több méretben kaphatóak, de mivel rugalmas anyagból készülnek, így pontos méretezésre nincs szükség. A sapkák kíméletes kezelést igényelnek. Mosásuk 30 fokon ajánlott, alacsony hőfokon vasalni is lehet őket. Szárításuk szabad levegőn ajánlott.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás