A rovat kizárólagos támogatója

Az OTP Bank közhasznú civilszervezeteknek társadalmi ügyek támogatására pályázatot hirdetett. Olyan pályázatokat vártak, amelyek fontos közösségi problémák megoldását szolgálják, és a résztvevők önkéntes tevékenységére építenek. A SZIKE a Panelkomposzt Programmal pályázott.

Az Együttható Pályázatot a Facebook közösségi oldalon keresztül lehetett benyújtani. A szervezők szerint ötszázan vágtak bele a megfelelő internetes felület kitöltésével a pályázatírásba. Közülük a megadott határidőre végül is 118-an küldték el a programtervet. Az előzsűri ezek közül választotta ki azt a 30 pályázatot, amelyre az említett közösségi oldalon lehet szavazni december 12-éig. A döntőbe a legtöbb szavazatot kapott 5 pályázat kerül majd be. A végső döntést egy négytagú zsűri hozza meg. A bank által kiadott tájékoztató szerint a döntőbe kerülő pályázatok mindegyike támogatásban részesül.

Kérjük, segítse a PANELKOMPOSZT Lakótelepi Komposztálási Program megvalósítását!

Részletek, az elődöntőbe került pályázatok ismertetése és a szavazás: http://hu-hu.facebook.com/otpbank.hu?sk=app_227419420650770

Köszönettel: Gellért Miklós elnök

SZIKE Környezet- és Egészségvédelmi Egyesület

Komposztálok, tehát vagyok!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás