Hirdetés

Hulladékra hangolt baromságokkal kívánunk olvasóinknak vidáman (és nem feltétlenül komolytalanul) BOLDOG ÚJ ÉVET 🙂

Hulladékra hangolt baromságok

  "Ha Petinek három sörös doboza van és Évinek kettő, akkor miért nem maradnak kussban és veszik ki a kék hulladékgyűjtőből és dobják mind az ötöt a sárgába? "

  "A közös megegyezéses válás majdnem sikerült. A feleség a gyereket kapta meg, a férj a lakást, de a szelektív hulladékgyűjtőkön és a komposztálón nem bírtak megosztozni, ezért együtt maradtak.”

  "Teljesen mentes vagyok mindenféle előítélettől. Minden szemetet utálok és rögtön színes kukákba dobom.”

  "Mire végre sorra kerültem, elfogyott a csapolt sör. Így üvegest vettem és hazavittem. Feleségem örült,hogy jó útra tértem és azóta sokat spóroltunk, mert a garázsajtót azóta nem kell javítani.

  "A mákos bab egy étel, ami úgy készül, hogy kettőt lapozunk a szakácskönyvben. De az, hogy utána melyik hulladékgyűjtőbe dobjam ki stikában – na ehhez kell fifika"

  "Több férfi hagyná el otthonát, ha tudná hogyan kell összecsomagolni. De ne várjunk el ilyet attól, aki a fémdobozt a pet-palacktól se tudja megkülönböztetni"

  "A szél a levegő azon része, amelyik siet, amikor kilapítom a pet palackot, vagy az italoskarton dobozt.”

  "A mobiltelefon az egyetlen olyan dolog, aminél a férfiak azzal dicsekednek, hogy kié a kisebb. De sajnos már annyira kicsi, hogy amikor újat vesznek, elfelejtik hogy ezt is visszagyűjtik.

   "A legénylakást arról lehet felismerni, hogy a szobanövények mindig kipusztulnak, a hűtőszekrényben valami csírázik és valahonnan már ismert nőnemű egyedek szedik össze a fémdobozokat, üvegeket és pet-palackokat."

  "Rendetlennek mondanak, pedig minden nap tiszta fehérneműt húzok. Péntekre már öt van rajtam. Érdekes módon a szőnyegem is kezd fémes és üveges hangokat adni. "

  "A kutya az ember legjobb barátja lenne, ha tudna kölcsön adni és emlékeztetne, hogy melyik hulladékot hova kell tenni és ráadásul időnként le is vinné .

  " Amikor lecsesznek, hogy nem jó helyre teszed a szemetedet, a mosoly a legelegánsabb módja annak, hogy kimutasd a fogad fehérjét.

  A szelektív hulladékgyűjtés során a hibáiból tanul az ember. Vannak azonban olyanok, akik sohasem hibáznak…

  Ha azt gondolod, hogy mindent megtettél a környezetedért akkor tiszta a lelkiismereted. De sajnos a tiszta lelkiismeret általában a rossz emlékezet jele.

  A szelektív hulladékgyűjtés során szerzett tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el.

   Mikor agyoncsomagolt cuccot veszek, vagy sóznak rám, rájövök, hogy annak ellenére, hogy az élet drága, még mindig elég népszerű.

  Amikor visszaviszem a visszaváltóba az üvegeket, mindig elgondolkodom azon, hogy a pénz minden gonoszság gyökere… és hát az embernek szüksége van gyökerekre.

  Amikor visszaválthatatlan üvegekkel teli szatyorral állok a boltban rájövök, hogy a tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

   Az illegális szemételhagyóból kétféle létezik: kaszkadőr és kamikáze

  Mit mond az, akit tetten értek, hogy stikában szerette volna a kiserdőben hagyni a szemetét? „Jöttem, láttam és most nem győzök bocsánatot kérni.” .

  Az ideális nő olyan mind a Hold. Este feljön, reggel megy és leviszi a szemetet

  Figyu! Csak azért, mert senki sem ért meg, még nem vagy művész. Nincs az a művészettörténész aki meg tudná magyarázni, hogy miért teszed a banánhéjat az izzók közé.

Kedves Ifjú Szemetelő! Kedvelem Önt. Emlékeztet rá, milyen volt fiatalnak és hülyének lenni.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás