Hirdetés
(X)

Amikor karikagyűrű választására kerül sor, akkor mindenki arra törekszik, hogy a lehető legszebb, legtartósabb megoldást válassza. Azokat is ez a cél vezérli, akik a tantál karikagyűrűket részesítik előnyben – számukra ezen ékszerek jelenik az egyediséget. 

Miért érdemes a különleges tantál karikagyűrű mellett döntenetek?

A Marta Meisels Jewelry tantál karikagyűrű kollekciója olyan ékszereket tartalmaz, amelyek exkluzív minőséget képviselnek. Egyediségük, modern vonalvezetésük, esztétikus megjelenésük sokak számára jelent kiváló lehetőséget a választásra. Modern viseletet képviselnek, amellyel sokak figyelmét sikerül majd felkeltenetek. 

Miért számít formabontónak a tantál, minta alapanyag? Mert egy olyan ritka és nagyra értékelt fém, aminek az árában is visszatükröződik az értékessége. Ez a szürkésfehér színű, csillogó fém jól nyújtható. A tantált és ötvözeteit sok területen felhasználják: az elektronikában, a vegyipari berendezésekben, a gyógyászatban, implantátumoknál, sebészeti műszerekben, az űrrepülésben és sok más iparágban. 

A tantál előnyei közé tartozik a kiváló korrózióállósága, a magas hőállósága, a jó mechanikai megmunkálhatósága és a biokompatibilitása. Ezen tulajdonságok miatt az ékszerkészítésben is tökéletes alapanyagnak számít, emiatt használják napjainkban előszeretettel.

A tantál karikagyűrű ellenáll a karcolásnak

A karikagyűrűvel szemben alapvető elvárás, hogy jól állja az idők próbáját. Nem véletlenül, hiszen hosszú-hosszú évekig, évtizedekig az ujjatokon viselitek összetartozásotok jelképeként. Ha minden nap viselni akarjátok – azaz nem olyan a munkakörötök, ahol a munkavégzés során le kell tennetek – akkor a tantál karikagyűrűk a legmegfelelőbbek. 

A tantál karikagyűrű rendkívül tartós, ellenáll a karcolásnak, a töréseknek, nem kell tartani attól, hogy korrodálódik. Biokompatibilis, hipoallergén – azaz azok is bátran viselhetik, akik fémallergiában szenvednek. Nem fog sem bőrkiütést, sem bőr irritációt okozni. 

Mi teszi a tantált kiváló alapanyaggá?

  • Erős, ellenálló anyag, ami az ékszerek esetén előnynek számít
  • Hipoallergén – nem kell félnetek a bőrirritációtól
  • Fémesen csillog – nem hivalkodó, de mégis feltűnően szép
  • Nem hajlamos a karcolódásra – ellentétben a puhább fémekkel
  • Nem törik el egykönnyen, amivel rengeteg bosszúságtól megkímél benneteket
  • Nem igényel különleges bánásmódot – ugyanúgy kell ápolnotok, mint bármely más ékszert
  • Egyedi megjelenést biztosít – biztos, hogy nem fogtok úton-útfélen hasonlóval találkozni
  • Időtálló – évtizedekig megőrzi a pozitív tulajdonságait 
  • Formabontó – szakít a hagyományokkal, mer új utakon járni
  • Modern – megfelel a mai trendeknek, lépést tart a divattal

Azoknak érdemes ezeket a tantál karikagyűrűket választani, akik nem szeretnének viselni hagyományos ékszereket. Ha ti is ki szeretnétek lógni a sorból az ékszerviselés terén, akkor ezeket a gyűrűket érdemes közelebbről is megismernetek. Ezek olyan modellek, amelyek egy életre szólnak.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás