Hirdetés

Az idei május meglehetősen sok esőt hozott számunkra. Ilyenkor óhatatlanul is felmerül az emberben, hogy milyen jó, hogy van egy esernyője. Sőt, többen ilyenkor szereznek be néhány igazán trendi darabot is, hogy ne legyen unalmas, hogy csak egyféle esernyőt használnak. Lássuk, hogy mit is szeretnek az emberek, mi ma az esernyő-trend?

Fő szempontok az esernyő beszerzésénél

Van néhány kérdés, amit mindig célszerű tisztázni még az esernyő megvásárlása előtt. Mivel igazán esős időszakban mintegy kiegészítő jelleggel is szolgál, így jó, ha nagyobb hangsúlyt fektetünk a kiválasztására.

A fő pontok, amiket érdemes átgondolni, a következők:
●     praktikus vagy inkább divatos,
●     hagyományos vagy automata,
●     egyszínű vagy színváltós,
●     női vagy férfi darabot keresünk.

Minden nemnek és életkornak megvan a maga sajátossága. A gyerekek imádják a színes, sokszínű, mintás esernyőket. A legnagyobb kedvencek még mindig a Disney figurákkal díszített, színes darabok.

A férfiakról általában elmondható, hogy az egyszínű, visszafogottabb darabokat használják legszívesebben, míg a nőknél szín és minta tekintetében nincs lehetetlen, itt csak a fantázia és természetesen a kínálat szab határt a választékban.

Ma már minden esernyőről elmondható, hogy praktikus, hiszen betölti a funkcióját, megvéd az esőtől. Van, aki a kis méretűeket szereti, míg megint másnak a kinyitás módja a meghatározó. A praktikusság lényeges eleme a rögzítés. Hiszen egy babakocsira külön felrögzíthető darab kell, míg kézbe elegendő egy egyszerű, manuálisan kinyitható esernyő is.

A divatosság megint egy másik kérdés, hiszen sokan vannak, akiknek fontos, hogy az esernyőjük is passzoljon a szettjükhöz, amit éppen viselnek.

Az egyik legfontosabb kérdés az esernyő minősége. Hiszen senki sem vesz szívesen olyan ernyőt, ami a második használatnál kifordul, vagy a legkisebb ütéstől eltörik. Éppen ezért csakis jó minőséget érdemes választani.

Színváltós darabok

Bármilyen mulatságosan is hangzik, meglehetősen trendi manapság egy színváltós darabbal mászkálni. Ez a típus az, ami ha vizes lesz, akkor a különböző részein megváltozik a színe. Például egy esőcsepp mintás esernyőnél az amúgy hófehér esőcseppek kapnak különböző árnyalatokat a víz hatására. Mivel ez a gyerekeknél nagy kedvenc, ezért a gyártók is egyre több gyermek és ifjúsági mintával ellátott darabot készítenek. Ilyenek a Jégvarázs, különböző hercegnős mintával ellátott, de akár Harry Potteres kivitelben készült darabok is. Ezek mindegyike nagy kedvenc lesz a gyermekek körében, hiszen ha nem is a mesefigura, de a színek változása mindenképp elvarázsolja őket.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás