A rovat kizárólagos támogatója

Az Európai Adófizetők Szövetsége ma Strasbourgban a 2014-2019-es ciklus környezetvédelem területén legjobb képviselőjének járó elismerést nyújtotta át Jávor Benedeknek, a Párbeszéd Magyarország képviselőjének, aki március 20-án kapta meg a 2019-es Év EP-képviselője díjat Környezetvédelem kategóriában.

Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarország EP képviselője március 20-án este elnyerte a 2019-es Év EP-képviselője díjat Környezetvédelem kategóriában.  A 25. jubileumi MEP Awards díjátadón mondott beszédében elmondta, hogy a döntéshozók cselekedeteit semmi sem befolyásolja hatékonyabban a helyes irányba, mint a társadalmi nyomásgyakorlás, ezért a díjat Greta Thunbergnek és a #FridaysForFuture klímatüntetések valamennyi résztvevőjének ajánlotta. A képviselő FB oldalán köszönte meg az elismerést a zsűrinek, a szervező The Parliament Magazine-nek, és mindazoknak akikkel együtt dolgozott az elmúlt években a környezetvédelmi ügyeken a Parlamentben!

A képviselő ma újabb elismerést kapott

Köszönöm, és különösen büszke vagyok rá, hogy az Európai Adófizetők Szövetsége ma Strasbourgban a 2014-2019-es ciklus környezetvédelem területén legjobb képviselőjének járó elismerést nyújtotta át. Az indoklás szerint a természet megőrzése és a klímaváltozás elleni fellépés területén tett erőfeszítéseim különösen sokkal járultak hozzá az európai adófizetők érdekeinek védelméhez.



A klímaváltozás és a természeti környezet pusztulása valóban azok az ügyek, amelyek a leginkább fenyegetik ma az európai polgárokat, és nagy öröm számomra, hogy a közvetlenül őket képviselő szervezet érdemesnek talált a díjra! Külön értéke az elismerésnek, hogy együtt vehettem át Ingeborg Grässlével, az EP Költségvetési ellenőrző bizottságának elnökével, a fideszes korrupció nagy ellenfelével, akit az adófizetői pénzek védelmében tett erőfeszítéseiért díjaztak.

Ugyanezzel az eltökéltséggel kívánom folytatni a munkát, hogy még többet tehessünk a ma élő és a jövő generációk védelméért, a klímaváltozás megfékezéséért és természeti értékeink megőrzéséért!- olvasható Jávor Benedek FB oldalán.

Kapcsolódó anyagok:

Tiszta vizet a pohárba!

Jávor Benedek a legzöldebb EP képviselő

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás