Hirdetés

2014/2015-ös tanévben tovább folytatódhatnak a Kaán Károly-, Herman Ottó-, Teleki Pál-, Sajó Károly-, Hevesy György, és a Kitaibel Pál Középiskolai Biológiai és Környezetvédelmi Tanulmányi versenyek.

A TermészetBÚVÁR Alapítvány a szokásosnál is nagyobb örömmel számol be arról, hogy a 2014/2015-ös tanévben tovább folytatódhat a nagy hagyományú, széles körben elismert környezet- és természetismereti versenyek sorozata. Egyéves, kényszerű szünet után a szervezők ismét meghirdették a legnagyobb múltú környezet- és természetismereti tudáspróbát, a nemzetközi megmérettetést kínáló Kitaibel Pál Középiskolai Biológiai és Környezetvédelmi Tanulmányi Versenyt.

A tudáspróbák kiírói, illetve rendezői ezúttal is nagy terhet vettek magukra. Annak ellenére vállalták a nemes versengések meghirdetésének felelősségét és kockázatát, hogy még nem ismerik a háromfordulós eseménysorozatok költségeinek finanszírozásához nélkülözhetetlen segítséget nyújtó, pályázati és más támogatások összegét, összetételét. Aggodalmaikat mégis félretették.

A rendezők, valamint a versenyzők felkészítését vállaló pedagógusok fáradozását ezúton is köszönjük. A természet még sokoldalúbb felfedezésére, mélyebb megismerésére időt, energiát szánó, fordító diákoknak pedig sok sikert kívánunk.

Részletek az alábbi 2 letölthető fájlban, ill a TermészetBúvár honlapjának bal felső sarki menüjében a  tanulmányi versenyeknél.

Újra Kitaibel Pál verseny (655 KB pdf.)

Újra környezet- és természetismereti versenyek (683 KB pdf.)

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás