A Kiskunsági Nemzeti Park programjai 2018

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2018. január 12. - 2018. december 31.

Helyszín: Kiskunsági Nemzeti Park

URL: http://knp.nemzetipark.gov.hu

A Duna-Tisza közén fekvő nemzeti park homokpusztái, szikes tavai, láp- és mocsárrétjei, a Tisza holtágai és ártéri erdői számos természeti és táji ritkaságot rejtenek, melyeket csak itt láthat. A Kiskunság jellemzően a homok és a szik birodalma, de ennél azért sokkal változatosabb tájak és természeti értékek is találhatók itt.
Megismertetésük céljából számos programmal, szakvezetéses túrával várjuk Önt és családját, barátait 2018-ban is! Az évek óta sikeres és kedvelt rendezvényeinkre idén is számíthat: várjuk tavasszal Bösztörpusztán a Túzokünnepen, május végén a Muzsikál az erdő programsorozaton, a nyár közepén Bugacon a pásztorkutyák seregszemléjén, vagy novemberben a Fehér-tavi Darvadozáson.

Idén is azon dolgozunk, hogy minél több olyan színvonalas létesítményünk legyen, ahol a természet nyújtotta élményekben részesülhet. Hamarosan elkészül és látogatható lesz a Fülöpházi- buckavidéken a Naprózsa Ház, Bugacon elkezdjük a Puszta Kapuja elnevezésű fogadóépület, a szegedi Fehér-tónál a Kurgán Bemuta- tóház építését. Meglévő tanösvényeinkből és számtalan túraútvonalunkból továbbra is válogathat.

KNP programfüzet 2018 (pdf. 5 MB)  Ez a kis füzetünk segítséget nyújt abban, hogy minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot nemzeti parkunk csodálatos világában!
 

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás