Hirdetés

Zöld karácsonyi praktikákkal készültünk a Jazzy90.9 rádió Millásreggeli c. műsorának tegnapi Zöld iránytű blokkjában. A valódi zöld ötletek mellett az adásban egy szinte „környezetbarát” háztartási termékről mesélt Kántor Endre.

A december 23-iműsor témái:
1. Holnap szenteste, sokan még ma és holnap loholnak ajándékok után. Termékeket, szolgáltatásokat ajánlunk azok számára, akiknek a karácsonyi ajándékozásnál fontos, hogy az mennyire környezetbarát, és még nincs késő. Andacs Noémi a Tudatos Vásárlók Egyesülete munkatársa ad tippeket.

 2. A napokban jelent meg a Magyarország ragadozó madarai c. hiánypótló könyv, mely nagyon szép és szakmai szempontból is megállja a helyét. A könyv a hazánkban a 20. század eleje óta észlelt, illetve napjainkban is előforduló 36 ragadozómadár-faj eddigi legteljesebb leírását és legátfogóbb képanyagát teszi közzé mindezt magyar szerzőktől, egy kötetben!  A könyvet bemutatja a tipográfus Turny Zoltán önkéntes ragadozómadár-védő.

   Itt hallgathatja meg műsorunkat >>>

E témák mellett Kántor Endre felolvasta egy otthon készített fotójának szövegét. Hát! Nem hiszem, hogy sokan elolvassák a miniatűr betűkkel leírtakat a boltban. No meg a reklámok erről mélyen hallgatnak.

illatpárologtató - na ezt tüdőzd le :(illatpárologtató – na ezt tüdőzd le 🙁

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás