A félelemkeltés leghatékonyabban a tudatlanságra alapozható.

2023. június 20.

Hírek

A kormány tagjai és vazallus újságíróik naponta többször elmondják, hogy nyugati országok urántartalmú lőszereket adnak Ukrajnának, ami “atomháborúhoz” és “sugárzáshoz” vezet. Emberek, ez marhaság, és a tudatlanságot kihasználó aljas hazugság.

No szélturbina para: megoldott a lapátok eddig is kamu problémája

2022. május 31.

Hírek

Közkeletű vélekedés, hogy az üvegszálas kompozitból készített, legalább 25 évig “dolgozó” szélturbinalapátok (blade-ek) környezetszennyezők, mivel a munkájuk elvégzése után “nem lehet velük mit kezdeni”, sőt néhol egyszerűen a földbe ássák “a szemetet”.

Orbán szerint nem szabad hozzányúlni Paks2-höz

2022. február 28.

Hírek

„Emlékszem ilyen helyzetre, ez a harmadik háború, amikor úgy adódik, hogy én vagyok Magyarország miniszterelnöke” – mondta az  M1-nek nyilatkozva Orbán Viktor, aki az ukrajnai háború kapcsán rendkívüli interjút adott a közvécé köztévé hírcsatornájának. “A brüsszeliekre most sem lehet számítani, a NATO-ra igen”.

Külön klímaoldalt indít a Facebook

2020. szeptember 16.

Hírek

A közösségi oldalt sok kritika érte az utóbbi időkben, hogy valótlan híreket terjeszt a globális felmelegedésről, ezért klímatudományi információs központot hozott létre a Facebook, hogy kiemelje a klímaváltozásról szóló, megbízható forrásokból származó ismereteket- közölte a cég.

Az olajipar titokban pénzeli a klímaváltozást megkérdőjelező lobbit

2020. január 6.

Hírek

A legtöbb energiavállalat hosszú időn át tagadta, hogy a fosszilis tüzelőanyagok égetése hozzájárul a klímaváltozáshoz. Mostanra ez megváltozott, az olajat és földgázt kitermelő vállalatok többnyire nyilvánosan is elismerik, hogy valós a tudósok döntő többsége által vallott narratíva, azaz nagyrészt emberi tevékenység áll a klímaváltozás mögött. De…..

Klíma és agymosás

2019. június 15.

Hírek

Németországban már többen tartják fontosabb kérdésnek a klímaváltozást, mint a bevándorlást, és ez a független és pártatlan média agymosó hatása miatt van – közölte egy siófoki lakossági fórumon Kövér László, aki nemcsak az Országgyűlés, hanem a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács elnöke is. Németh Szilárd honvédelmi államtitkár sem maradt el párttársától, néhány nappal korábban egy csepeli… Tovább »