2 év alatt 564 milliárd forintot buktunk, amiért Putyintól vesszük a gázt

2024. március 2.

Hírek

Ha a tőzsdei árakhoz viszonyítjuk, a jelenleg érvényes, 2021-ben kötött magyar-orosz fűtőanyag-beszerzési szerződésből az elmúlt két év során 564 milliárd forint kára származhatott az országnak – számolt aki a Népszava a KSH által most közzétett tavaly decemberi adatainak felhasználásával.

Harminc év a zöld újságírásban

2024. január 17.

Hírek

Én az iskola mellett leginkább különféle környezetvédő szervezetekben aktívkodtam, és írtam is, bár leginkább csak a saját szórakoztatásomra. Hogy ezek a paraméterek hogyan adták ki pont az újságírást, azt nem tudom, de határozottan ez volt a terv. Hargitai Miklós pályatükre.

30 évre titkosítanák Orbánék a vízdíjadatokat – sok tízmilliárd a tét

2023. október 25.

Hírek

30 évre titkosítaná a vízhálózatra, létesítményre és berendezésre vonatkozó, a tárca részére készített javaslatokban foglalt adatokat az Energiaügyi Minisztérium egy, a múlt héten társadalmi egyeztetésre bocsátott törvénymódosítással. Az államosítást is felgyorsíthatják a mostani törvényjavaslattal.

Engedély nélkül, fideszes hátszéllel ment a szemétgyűjtés Egyházasharasztiban

2023. október 6.

Hírek

A hatóságok 12 éven át eltűrték a hulladéktárolót. A telepet egy kormánypárti parlamenti képviselő hozta létre. A patkányok után menjen! – ekképp igazít útba Egyházasharaszti központjában egy helybéli férfi, amikor arról kérdezem, merrefelé keressem a falu határában működő hulladéktelepet.

A ma kezdődő 315 milliárdos atlétikai VB a magyarok felét sem érdekli

2023. augusztus 19.

Hírek

Az elszálló kiadások miatt csak a földkerekség leggazdagabb városai vállalják a terheket, illetőleg azok az autokráciák, amelyek számára a presztízs és az önnön nagyság igazolása ( és a mutyigyanús, túlárazott beruházás) előbbre való, mint egyéb jóléti intézkedések. Mészáros Lőrinc kaszál, mi nyögjük.