Megúszta a börtönt a zöldhatóság volt főigazgatója

2018. február 17.

Hírek

Szakmai alkalmatlanság, korrupció, hivatali hatalommal való visszaélés, mutyizás, a hatósági munka szabotálása. Mindez jellemezte Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalint, az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség, azaz a legmagasabb szintű magyar zöldhatóság főigazgatóját, akit mégsem ezekért büntettek most meg. A zöldhatóság lerombolásában oroszlánszerepet vállaló politikai kalandor, áldoktor a börtönt megúszta.

Magyarországon emelkedik a környezetvédelemre fordítható összeg

2016. december 8.

Hírek

Magyarországon nő a környezetvédelemre fordítható uniós támogatás, mintegy 500 milliárd forinttal több forrás jut erre a területre a mostani uniós költségvetési ciklusban – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára. Mindeközben tovább folytatódik a környezetvédelem felszámolása.

Ingatlanforgalmazó főzöld

2014. augusztus 11.

Hírek

Az országos környezetvédelmi hatóság vezetéséhez úgy látszik elengedhetetlen feltétel, hogy köze se legyen az illetőnek a környezetvédelemhez. A sokat megélt Tolnainé lemondását követő átmeneti állapot véget ért azzal, hogy Búsi Lajost nevezték ki az OKTF főigazgatójának.

Tolnainé tündöklése

2014. január 6.

Hírek

Haszontalan, illetve el nem készült, de a „köznek” jókora összegekért eladott tanulmányokkal tett szert jókora jövedelemre, megfelelő végzettség és szakértelem nélkül kapott magas állami hivatalt, ott jogra és a tisztességre fittyet hányó kiszolgálója lett a hatalomnak.

Vádat emeltek Tolnai Jánosné ellen

2014. január 3.

Hírek

Vádat emelt az ügyészség egy hűtlen kezelési ügyben a zöldhatóság nemrégiben lemondott vezetője ellen – értesült a Népszabadság. Tolnai Jánosné Szatmári Katalinra, az OKTVF volt vezetőjére a lap szerint letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség.

Ennyi: lemondott az OKTVF kamudoktor főigazgatója

2013. december 11.

Hírek

Felmentését kérte az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség (OKTVF) főigazgatója Fazekas Sándor vidékfejlesztési minisztertől, aki a kérést elfogadta. Ezt a távozó főigazgató, Tolnai Jánosné közölte ma az MTI-vel.

Álljon le Benedek!

2013. november 22.

Hírek

Egy álegyetem áldoktori címét használja Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin az országos zöldhatóság főigazgatója – idézte Jávor Benedek, és mi is az atlatszo.hu cikkét. Íme a Pro Deo State University dékánjának véleménye.

A diplomája is ál az áldoktornak

2013. október 8.

Hírek

Sok van mi csodálatos, de az országos zöldhatóság vezetőjének diplomabotrányainál alig van csodálatosabb. Meg annál is, amilyen kitartással, tűzön-vízen át, a törvénytelenségekre is fittyet hányva, Fazekas Sándor miniszter védi ezt a botrányhős politikai kalandort.