Megúszta a börtönt a zöldhatóság volt főigazgatója

2018. február 17.

Hírek

Szakmai alkalmatlanság, korrupció, hivatali hatalommal való visszaélés, mutyizás, a hatósági munka szabotálása. Mindez jellemezte Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalint, az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség, azaz a legmagasabb szintű magyar zöldhatóság főigazgatóját, akit mégsem ezekért büntettek most meg. A zöldhatóság lerombolásában oroszlánszerepet vállaló politikai kalandor, áldoktor a börtönt megúszta.

Ingatlanforgalmazó főzöld

2014. augusztus 11.

Hírek

Az országos környezetvédelmi hatóság vezetéséhez úgy látszik elengedhetetlen feltétel, hogy köze se legyen az illetőnek a környezetvédelemhez. A sokat megélt Tolnainé lemondását követő átmeneti állapot véget ért azzal, hogy Búsi Lajost nevezték ki az OKTF főigazgatójának.

Tolnainé botránya miatt Illés lemondását követelik

2014. január 10.

Hírek

Az MSZP kiegészítő feljelentést tesz a zöldhatóság volt elnöke, a sem diplomával, sem doktori címmel nem rendelkező Tolnai Jánosné ellen folyamatban lévő ügyben. A szocialisták szerint a Tolnainét végsőkig védő Illés Zoltánnak is le kell mondania.

Tolnainé tündöklése

2014. január 6.

Hírek

Haszontalan, illetve el nem készült, de a „köznek” jókora összegekért eladott tanulmányokkal tett szert jókora jövedelemre, megfelelő végzettség és szakértelem nélkül kapott magas állami hivatalt, ott jogra és a tisztességre fittyet hányó kiszolgálója lett a hatalomnak.

Vádat emeltek Tolnai Jánosné ellen

2014. január 3.

Hírek

Vádat emelt az ügyészség egy hűtlen kezelési ügyben a zöldhatóság nemrégiben lemondott vezetője ellen – értesült a Népszabadság. Tolnai Jánosné Szatmári Katalinra, az OKTVF volt vezetőjére a lap szerint letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség.

Ennyi: lemondott az OKTVF kamudoktor főigazgatója

2013. december 11.

Hírek

Felmentését kérte az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség (OKTVF) főigazgatója Fazekas Sándor vidékfejlesztési minisztertől, aki a kérést elfogadta. Ezt a távozó főigazgató, Tolnai Jánosné közölte ma az MTI-vel.

Álljon le Benedek!

2013. november 22.

Hírek

Egy álegyetem áldoktori címét használja Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin az országos zöldhatóság főigazgatója – idézte Jávor Benedek, és mi is az atlatszo.hu cikkét. Íme a Pro Deo State University dékánjának véleménye.

Elillant Tolnainé nyelvvizsgája

2013. november 9.

Hírek

Megvan a politikai körökig is elérő nyelvvizsgabotrány első áldozata: az adatnyilvánosságért és az átlátható kormányzati működésért vívott harcban eltűnt Tolnainé Szatmári Katalinnak, az OKTVF főigazgatójának a nyelvvizsgája – legalább is az érintett hölgy hivatali önéletrajzából. Alaptalan vádaskodásnak minősíti Jávor Benedek állításait az OKTVF.