Nagykovácsiban zajlik a zöld szervezetek 33. országos találkozója.

2024. május 25.

Hírek

Tegnap kezdődött Nagykovácsiban a környezet,-és természetvédő civil szervezetel országos találkozója, melynek mai és holnapi gyerek és felnőtt programjaira is várják az érdeklődőket. Tegnap sokmindent megtudhattunk az ESG-ről, és átadták a klímasztár díjakat is.

Litkai Gergely ESG kerekasztal-beszélgetése

2024. május 24.

Helyszín: Nagykovácsi

Sajtótájékoztatók

2024 májusában rendezzük meg a magyar Zöld Civil Együttműködés egyik legnívósabb találkozóját: a XXXIII. Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Találkozóját (Zöld OT). A három napos rendezvény fókuszában a szakmai diskurzus, a vállalati szereplők bevonása a Zöld Civil Együttműködés ügyeibe, hálózatépítés és fejlesztés áll.

33. Zöld Országos Találkozó 2024

2024. május 24. - 2024. május 26.

Helyszín: Teleki-Tisza-kastély, Nagykovácsi

Programok

Idén már 33. alkalommal kerül megrendezésre a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Találkozója. A szakmai beszélgetések, előadások mellett célunk a közösségépítés is, hiszen a zöld ügyek összekötnek minket. Az együttműködésbe hívunk és várunk minden érdeklődő magánszemélyt és közösséget.

Együtt könnyebb! – Zöld Országos Találkozó, színes szakmai és közösségi programokkal 

2023. június 25.

Hírek

Székesfehérváron 2023. június 23-25. között tartják a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek 32. Országos Találkozójukat, ahol konferencia, kerekasztal beszélgetések, szakmai fórumok, kirándulások, koncert, közösségi és kulturális programok várják az érdeklődőket, akik ismerkedni akarnak a zöld civil szervezetekkel és a környezetvédelem aktuális kihívásaival.

Székesfehérváron randiznak a zöldek

2023. június 24.

Hírek

Immár 32. alkalommal találkoznak a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Találkozójukon 2023. június 23-25. között Székesfehérváron. A nyitónapon jó példákat osztottak meg egymással az önkormányzatok és helyi közösségek.

Zöld Civil Országos Találkozó 2023

2023. június 23. - 2023. június 25.

Helyszín: Székesfehérvár

Programok

Már harminckettedik alkalommal találkozunk  idén a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Találkozóján,  2023. június 23-25. között Székesfehérváron. 

Zöld Civil Díj

2023. május 18.

Hírek

Az idei évben első alkalommal hirdeti meg a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Együttműködésének Koordinációs Tanácsa – a Zöld Civil Együttműködés SZMSZ-e alapján – a Zöld Civil Díjat, melyre jelölni június 6-ig lehet.