Hirdetés

A 24 éves houstoni Ashley Richards az első ember, akit úgynevezett animal crush pornófilmek készítéséért és terjesztéséért ítél el egy amerikai szövetségi bíróság. A nő bűnösnek is vallotta magát abban, hogy 2010 és 12 között 4-szer készített és egyszer terjesztett is ilyen filmet.

A bejátszásokban macska- és kutyakölyköket, csirkéket, galambokat, halakat, egereket, nyulat és rákokat kínzott és ölt meg az elítélt. Ehhez késeket, csavarhúzót, fogót és magassarkú cipőt használt.  A nőről és egy bűntársáról az Emberek az Állatokkal Való Etikus Bánásmódért (Peta) nevű civilszervezet szólt a hatóságoknak, és ők szereztek 20 videót is, amivel bizonyítani tudták Richards bűnösségét.

Az egyik, 13 perces videón az ügyészség szerint az látható, ahogyan a nő többször lesújt egy bárddal egy kutyára, aminek korábban szigetelőszalaggal összezárta a száját. Miután lefejezte a kutyát, lepisilte a döglött állatot. Egy másik videón magassarkújával nyomja ki egy macska szemét.  A rendőrség szerint az elítélt áldozatnak és rituálénak hívta a kivégzéseket, amiket többe esetben az amerikai Húshagyókedd-fesztiválokról ismert maszkban hajtott végre a videókon. A felvételeket egy weboldalon keresztül árulta.

Az ilyen videők készítését 2010 óta külön szövetségi törvény tiltja az Egyesült Államokban – írta a Guardianra hivazkozva a 444.hu.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás