A rovat kizárólagos támogatója
(X)

Kevés olyan nehéz feladat létezik, mint férfi családtagnak vagy kollégának ajándékot venni.

Amíg a legtöbb esetben a nőknek viszonylag könnyen választunk ajándékot, addig bizony a férfi ünnepelt nem kis fejtörést okoz. A férfiak inkább a praktikumot részesítik előnyben, így dísztárgyakkal szinte semmire sem megyünk. A fészekrakó ösztön is inkább a nők privilégiuma, így otthondíszítő ajándékunk sem biztos, hogy célba ér.

No, de akkor mit tegyünk?

Amit biztosan ne: ne vegyük a nyakunkba a várost, hogy aztán órákat mászkálva, fáradtan és türelmetlenül csak úgy belevágjunk valamit a kosarunkba. Inkább vedd sorra, mit szeret az ünnepelt, és keresgélj aszerint az ajandek-otletek.hu kínálatában.

Amivel biztosan nem lősz kapufát!

Nem elég, hogy nyakunkon a foci EB, de még az európai torna nélkül is biztosra mehetünk: alig akad olyan férfi, aki ne lenne fociőrült. Ez pedig igen sok ajándékötletet ad: feliratos óra, kulcstartó, párna, bögre, sál, szurkolói kürt, szobor vagy akár mez is lehet tökéletes meglepetés. Ki ne örülne, ha a legkedvesebb hobbijára és az általa megélt élményekre emlékeztetik valamelyik jeles napon? Nem csak a praktikum oltárán áldozhatunk vele, de a kedvenc csapat mottójával vagy egy kedves, személyes üzenettel megspékelve biztosan gólt szerzünk az ajándékozottnál. Nem is akármilyen gólt: aranygólt!

Ha úgy érzed, hogy az ajandek-otletek.hu focis szekciójában a tökéletes tárgyat már megtaláltad, de a felírt szövegen változtatni szeretnél, akkor a jó hír, hogy van rá lehetőséged! Így aztán tényleg olyan egyedi ajándékkal rukkolhatsz elő, ami valóban nem lesz senki másnak.

Csak a foci?

Természetesen nem mindenki van oda a futballért annyira, hogy még az ünnep is erről szóljon.  Sok férfi még legénylakásban él, és örül, ha kap valakitől végre egy faliórát, egy lábtörlőt vagy esetleg egy bortartót. Ha ezeken pedig még egy kedves, vicces, személyre szóló felirat is szerepel, akkor nem csak egyszeri örömforrás lesz, hanem nap mint nap örömet tudunk vele szerezni az ajándékozottnak.

Sok férfi szeret fotózni, érdeklődik a makettek iránt, vagy épp egyik kedvenc időtöltése a kártyajáték, de akad olyan is, aki a mellékhelyiségben szeret hosszú ideig trónolni. Nekik például a labirintusos WC-papír tökéletes, üzenetet hordozó ajándék lehet.

Persze nem csak humorbombákat lehet dobálni, a komolyabb, zárkózott férfiak is kedves ajándékokra számíthatnak, ha az ajandek-otletek.hu termékeit választod.

Megy ez, mint a karikacsapás!

Az egyetlen fontos titok, hogy aszerint válassz ajándékot, ami igazán jellemző párodra, barátodra, munkatársadra, rokonodra, csapattársadra. Ha számára érdekes, szerethető időtöltést veszel alapul, nagyon nem lőhetsz mellé. Mint a fociban, itt is fontos a felkészülés: a megfelelő alapok nélkül nem lehet meccset nyerni! Ne bízd magad a véletlenre, válaszd a profizmust!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás