A rovat kizárólagos támogatója
(X)

Az elektromos autózás az elmúlt évek sláger közlekedési módjává vált. Ennek több oka is van, kezdve attól, hogy a legnagyobb gyártók is erre a területre helyezték át a fókuszt a fogyasztói igények megváltozásától kezdve (a környezetvédelem elvárássá alakult) az uniós és állami támogatásokig. Természetesen ez azt is eredményezte, hogy egyre több kiegészítő érhető el az e-autókhoz.

Kiegészítők egész tárháza található meg a piacon

Az elektromos autózás élményén is rengeteget lehet javítani egy-egy tökéletes és hasznos kiegészítővel. A piacon rengeteg kiegészítő termék érhető el, amelyeknek kivétel nélkül az a feladata, hogy az autózást kényelmesebbé tegye. Például ott vannak azok az eszközök, amelyekkel az elektromos jármű töltése kényelmesebb, biztonságosabb és természetesen gyorsabb lesz. Ide tartoznak a nagyobb kiegészítők is, mint a fali töltők, amelyekkel otthon tölthetjük fel könnyedén az akkumulátort, de a kisebb termékek is, mint például a kábeltartó táska, de miért van szükség egyáltalán töltőkábel tartó táskára? 

A kábeltartó táskák szerepe a töltésben

Ezeket a kábeleket alapból úgy tervezik, hogy ellenálljanak minden külső hatásnak és terhelésnek, ennek ellenére mégis érdemes a külön nekik gyártott táskákban tárolni. A töltőkábeleket érdemes az autóban kialakított helyen tárolni, de sokszor merülhet fel olyan helyzet, hogy a saját eszközünket részesítjük előnyben, ilyenkor mozgatnunk kell A-ból B-be. A töltőkábel legkritikusabb pontja a feje, amelyet finoman és precízen alakítottak ki, így minden egyes sérüléstől, nehéz körülménytől óvni kell, valamint a szennyeződésektől is. Ez nemcsak azért fontos, mert egy sérült vagy szennyeződött kábel egyáltalán nem lesz képes tölteni az elektromos autó akkumulátorát, hanem még egyenesen balesetveszélyes is lehet.

Az áram viszont nem játék, a biztonság az egyik legfontosabb szempont mind az autó használatánál, mind a töltésnél. Ekkor lép a képbe a kábeltartó táska, amely csekély árához képest hatalmas biztonságot és kényelmet ad. Ezeket a táskákat direkt úgy alakították ki, hogy a teljes kábel és a töltőfej kényelmesen, biztonságban elférjen. Mindemellett az egész kiegészítő használata és tisztítása nagyon egyszerű, a mozgatása könnyű. A benne elhelyezett kábel garantáltan tiszta marad és attól sem kell félni, hogy a kábel összegabalyodik. A táskák teljesen zártak, így semmilyen szennyeződés, folyadék nem kerülhet bele, az anyaga pedig erős és jó ellenállással rendelkezik.

Az elektromos autózás során kiemelt szerepe van a biztonságnak

A kiegészítők adta lehetőségekkel érdemes élni, hisz a legtöbbjük nemcsak kényelmi funkciókat ígér, hanem az alapvető, mindennapi használat biztonságát is emeli, mint ahogy ezt teszik a kábeltartót táskák is. Ugyanez elmondható a többi termékről is, amelyeknél ha nem vagyunk biztosak a funkciójukban vagy hogy éppen mire van szükségünk, bátran kérjük ki szakember segítségét.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás