A rovat kizárólagos támogatója

Egy papírtáskára mindig szüksége lehet az embernek. Ha vásárolni vagy ha ügyet intézni  megy, és lehetőleg szeretné a környezetet is óvni, akkor ezek a táskák bizony tökéletesen megfelelhetnek a célra. Na és mi történik akkor, ha cége logójával és legfontosabb információival ellátott táskák jelennek meg itt-ott a város különböző pontjain, hála ügyfeleidnek? Egyértelmű, hogy céged egyre nagyobb népszerűségnek örvend majd, ráadásul a táska környezettudatos választás reklámajándékok terén, velük sokkal szélesebb ügyfélkört szerezhetsz meg magadnak, mint az egyszerű műanyag táskákkal.

Mik a legfontosabb tudnivalók a papírtáskák elkészítéséről?

1. Minden darab exkluzív külsőt kap.
2. Szatén, piskóta és zsinór füllel is készülhetnek.
3. Felár nélkül keresgélhetsz a 200 különböző méret között.
4. Nem kell rájuk sokat várni, legfeljebb két hét alatt elkészülnek.
5. A Promoprintnél szívesen segítenek a külső megtervezésében is.

Egyedi külső

Vállalkozásod szlogenjével vagy logójával díszített táskákban igazán egyedi módon adhatsz át ajándékot a legfontosabb ügyfeleknek. A táskák, mint ahogyan azt már említettük, piskóta, szatén és zsinóros fület is kaphatnak, attól függően, hogy szerinted mi illene leginkább céged megjelenéséhez. Ráadásul egy papírtáska nem olyan dolog, ami majd a szekrény legaljára kerül majd, hiszen a mindennapokat is egyszerűbbé varázsolja. Az pedig már csak bónusz, hogy miközben a húslevesnek valót hurcolja benne hazafelé ügyfeled, mindenki másnak hirdeti a táskán elhelyezett információkat cégedről.

A különleges külső mindenki szívébe belopja magát

Egyértelmű, hogy egy egyedi külsejű papírtáskát szívesebben visz magával az ember, mint egy egyszerű, egyszínű, unalmas darabot. Fontos megemlíteni, hogy a tervezéskor figyelembe veszik, mit képvisel az adott cég, a végtermék pedig ezt tökéletesen tükrözi majd.

Színek és minták terén is rengeteg választásod van, például a táskák kaphatnak arany prégelést, dombornyomtatást vagy formalakkozást is. Elegáns, vidám vagy modern, a Promoprintnél mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illő dizájnt, színösszeállítást, kivitelezést.

Nincs többé felesleges fejfájás

Mikor elkészültek a táskák, a következő lépés a logisztika. Amennyiben nagy mennyiséget rendelsz, azaz 500db felett, szívesen segítenek elintézni a szállítást. Szerződött futárpartnerük rövid egyeztetés után néhány nap alatt leszállítja az elkészült darabokat irodádba, üzletedbe.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás