A rovat kizárólagos támogatója

Fejlesztik a Somi Regionális Hulladékkezelő Telepet, a munkára kiírt közbeszerzési eljárást a Közgép Építő- és Fémszerkezetgyártó Zrt. és a Duviép 2000 Kft. alkotta Sióvölgy 2013 Konzorcium nyerte meg.

A tegnapi Közbeszerzési Értesítőben közzétett eredmény szerint a nyertes az eredetileg becsült 2 milliárd 642 millió forint helyett 2 milliárd 638 millió forintos ajánlatot tett. A tájékoztató megjegyzi, hogy a nyertes ajánlat 20 millió forint "feltételes összeget tartalmaz".
A Dél-Balatoni Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás által kiírt tenderen az összességében legelőnyösebb ajánlat lett a nyertes. Az értékelésnél 10 súlyszámot kapott az ár, 5 súlyszámot a környezetvédelmi és projekt-megvalósítási intézkedések minősége, valamint egy súlyszámot a vállalt kötbér.

A nyílt közbeszerzés másik ajánlattevője a fővárosi székhelyű 2013 SOM Konzorcium volt, ennek tagjait, illetve a vállalási árát nem tartalmazza a tájékoztató. Az uniós KEOP-programban megvalósuló projekt része a kiviteli tervek elkészítése és végrehajtása – írta az MTI.
 


Karácsonyi hulladékmutyi a Közgépnek 

A Közgépnél is került valami a karácsonyfa alá: a Közbeszerzési Értesítő legfrisebb, december 23-i számában megjelent eredményhirdetés szerint a Közgép az ŐRSÉG-2013 Konzorcium főtagjaként 1 milliárd 740 milliót forintot nyert el egy közbeszerzésen.  A Nyugat-dunántúli Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás által meghirdetett tender eredeti becsült értéke 1 milliárd 120 millió forint volt, de Simicska Lajos cégének sikerült a becsült ár fölé menni 600 millió forinttal, így a szerződés végleges összértéke 1 milliárd 740 millió lett. A Közbeszerzési Értesítő szerint ez volt a legelőnyösebb ajánlat.

Szilveszterre is ajándék a Közgépnek   A karácsonyi meglepetések után a Közgépnek szilveszterre is jutott nem is kevés. Most épp 5 milliárd árvízvédelemre.
 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás