A rovat kizárólagos támogatója

A zöldkagylóval sokat tehetünk az ízületeink egészségéért. Gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és porcerősítő hatásainak köszönhetően egyre többen alkalmazzák. Nem csak felnőttek, de állatok ízületi problémáira is eredményesen alkalmazható.

 Lássuk, hogyan is kell fogyasztani kúraszerűen ezt az új-zélandi zöldkagyló kivonatából készített kapszulát.

Röviden a zöldkagylóról

A kagylók királynőjének is nevezett puhatestű – melyet Új-Zéland kiváló tisztaságú tengervizében tenyésztenek – gazdag forrása a glükozaminnak, mely a csontok, a porcok és az ízületek számára nélkülözhetetlen. A zöldkagyló húsa rendkívül gazdag olyan biológiailag aktív anyagokban (pl.: antioxidánsok, C-, D- ,E-vitamin, ásványi anyagok és nyomelemek, Omega-3 zsírsav, stb.), amelyek így természetes és tiszta formában kerülnek az emberi szervezetbe.

Zöldkagyló kúrák 18-50 évig

Az aktív életet élők vagy – az akár csak hobbi szinten – sportolók gyakorta szembesülnek fizikai korlátaikkal. Egy rossz mozdulat, egy sérülés az ízületekben, a porcokban és máris óriási fájdalmakkal, hetekig tartó felépüléssel számolhatnak. Éppen ezért lehet megfelelő választás mind megelőzésre, mind kezelésre egy zöldkagyló kapszula kúra. Attól függően, hogy milyen célból teszik le voksukat a zöldkagyló mellett, többféle terápia is elérhető. 

Ez lehet 90 napos szintentartó, 60 napos intenzív regeneráló vagy egy mindössze 30 napos ízületjavító kúra is. A javasolt adagolásban és az évenkénti ismétlések számában is vannak eltérések, de általánosan elmondható, hogy évi 3 kúra célszerű, napi 2×2 tabletta a szedési időszakban (30-60-90 nap). Ettől csak minimális mértékben térhetünk el, a 60 napos intenzív regeneráló kúra során napi 2×3 kapszula szedhető.

Az 50 év felettiek zöldkagyló terápiája

Az időskori ízületi fájdalmak vagy porcokat érintő elváltozások sokakat kényszerítenek arra, hogy saját testük “foglyai” legyenek. A zöldkagyló nagyban hozzájárul, hogy ez a korosztály is élvezhesse a szabad, fájdalommentes mozgás örömét. Aki még reggelente úgy szökken ki az ágyból, hogy azt egy fiatal is megirigyelné, annak megelőző kúrát célszerű tartani. 

A gyenge, károsodott ízületek terápiájához a 90 napos reumaellenes kúra javasolt, míg a 120 napos utánpótló kúra a szintentartáshoz segíti hozzá a szervezetet.

Zöldkagyló a házi kedvencek egészségéért

Mivel az ízületek, porcok felépítése semmiben sem különbözik a kutyák és macskák esetében az emberekétől, bátran adhatjuk nekik is az új-zélandi zöldkagyló kapszulát. Négylábú társaink izom- és ízületi fájdalmainak, gyulladásainak kezelésére, esetleges sérülések után ugyancsak a rehabilitáció részét képezheti egy jól megválasztott kúra. 

Rendkívül fontos, hogy olyan terméket válasszunk magunk és kutyánk vagy macskánk számára is, mely ellenőrzött minőségű. A Mannavitánál kapható Arthro4 zöldkagyló kapszula teljesen természetes eredetű, bizonyítottan hatásos.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás

Kapcsolódó hírek