Hirdetés
(X)

Az április 10-ig tartó Construma a legnagyobb hazai építőipari-otthonteremtési szakkiállítás az építkezni, felújítani vágyó nagyközönség számára kihagyhatatlan: a csokor mára az otthonteremtés teljes spektrumát lefedi: a lakásvásárlástól az építkezésen át a lakberendezésig, kerttervezésig.

A Wienerberger és a Tondach újdonságaival, ajánlataival 2 helyen is várunk minden érdeklődőt: az Új Ház standján – A pavilon/208 A és a D pavilonban, a Reneo, Nemzetközi megújuló energia szakkiállításon, az Öko Ctityben is!

Az energiahatékonyság a téglánál kezdődik!

Amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A tégla nem csak egy a sok-sok építőanyag közül, hanem energetikai szempontból kulcsfontosságú. Építse energiatakarékos családi házát korszerű Porotherm okostéglák felhasználásával, hiszen új fejlesztésű okostégláink hőszigetelő képessége 40-50%-kal jobb, mint az ugyanolyan falvastagságban kapható hagyományos, nút-féderes falazóelemeinké.

Ismerje meg Porotherm Thermo Profi tégláinkat, amelyek 24 vagy 28 cm hőszigetelést tartalmaznak a téglában, és válassza őket most akciós áron!

2015 őszén lezárult a Wienerberger e4 energiahatékony téglaház építése Budapesten. Ismerje meg az e4 épületfilozófiát, a tervezési alapelveket, és tudjon meg sok érdekes információt az e4 házról standunkon!

Várjuk a Construmán:
az Új Ház standján – A pavilon/208 A és a D pavilonban, a Reneo, Nemzetközi megújuló energia szakkiállításon, az Öko Ctityben is!

Kapcsolódó anyagok:

Valódi rezsicsökkentés az e4 ház alacsony fogyasztásával

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás