Hirdetés

A TeSzedd! országos hulladékgyűjtési akció, valamint a lakossági környezettudatos nevelés kommunikációjához kapcsolódó tevékenységekre írt ki tendereket az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség (OHÜ).

Az OHÜ egyrészt a TeSzedd! kampányhoz kapcsolódó kommunikációs tevékenységhez keres vállalkozót, médiatervezésre és -vásárlásra, kreatív tervezésre, kivitelezésre és gyártásra, PR- és rendezvényszervezési feladatokra, valamint online, közösségi média és webtervezési kreatív, illetve programozási feladatok ellátására.

Az Európai Unió hivatalos lapjának mellékleteként megjelenő, a tenderhirdetményeket tartalmazó online kiadványban (TED) közzétett felhívás szerint minderre nettó 130 millió forintot költenének, ezt azonban maximum 25 százalékkal meg lehet haladni.
Az eljárás tárgyalásos, a jelentkezéseket június 24-éig várják, az ajánlattételi felhívást július 8-áig küldik meg a kiválasztott jelentkezőknek. A nyertessel megkötendő szerződés időtartama hat hónap.

A TeSzedd! országos szemétgyűjtési akciót ebben az évben szeptember 14-én tartják. A lakossági környezettudatos nevelés kommunikációs tevékenységéhez kapcsolódó médiatervezésre és – vásárlásra, kreatív tervezésre, kivitelezésre és gyártásra, PR- és rendezvényszervezési feladatokra, valamint online, közösségi média és web-tervezési kreatív, illetve programozási feladatok ellátására nettó 485 millió forint a keret, amit 50 százalékkal lehet meghaladni.

Ez az eljárás is tárgyalásos, jelentkezni szintén június 24-éig lehet, az ajánlattételi felhívást július 8-áig küldik meg a kiválasztott jelentkezőknek. A nyertessel megkötendő szerződés 10 hónapra, ez év augusztus 1-jétől 2014. május 31-éig szól majd.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás