Hirdetés

Civil környezet- és természetvédőként is hasznos a modern internet lehetőségeinek ismerete és hatékony használata. Az Így lesz kerek a világ! Egyesület és a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért ezért szervez céges előadók igénybevételével ingyenes online kommunikációs és marketing képzést zöld civilek számára 2016. április 14-én.

Online kampányok tervezése, weboldalak és az online marketing kapcsolata, Facebook kommunikáció és hirdetések, Google marketing eszközök (AdWords, AdGrants, Google Nonprofit csomagok), e-mail direkt marketing, valamint a YouTube, mint online marketing eszköz témakörök kerülnek majd szóba a nap során. A képzést online kommunikációval és marketinggel foglalkozó cégek, a Doppio Creative és az MTT Media fogja tartani, a részletes tematika előre megtekinthető. Az oktatás több témakört érintően, sok hasznos szempontot felvillantó módon, átfogó képet kíván nyújtani az online kommunikáció és marketing egyes részeiről. Mivel gyakorlati foglalkozás nem lesz és az előadók számos hasznos információt fognak várhatóan említeni, a jegyzetelést ajánlják a szervezők. 

A képzés 2016. április 14-én (csütörtökön) 10.00-17.00 óra között kerül megtartásra a Vendel Irodaházban (1096 Budapest, Vendel u. 11.), mely a 3-as Metró Klinikák megállójától 5 perc sétára esik. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

KÖRNYEZETVÉDŐKÉNT SIKERESEBBEN AZ INTERNETEN:  Online kommunikáció & marketing képzés

Vidéki résztvevőknek jó hír, hogy a szervezők 100 km utazási távolság felett útiköltség hozzájárulást tudnak biztosítani max. 50%-ig, az igénylést benyújtók létszámának függvényében és a rendelkezésre álló források kimerüléséig.

Az esemény a Fitakata 2015-2016 projekt (Fiatalok, találkozások, kapcsolatok, tanulás a zöld civil szervezetek között, NCTA-2014-10889-E) keretében, az EGT / Norvég Civil Támogatási Alap finanszírozásával valósul meg.

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás