Hirdetés
(X)

Amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. Az energiahatékonyság képlete: tégla + szigetelés = Porotherm Thermo tégla.

A tégla nem csak egy a sok-sok építőanyag közül, hanem energetikai szempontból kulcsfontosságú. Válassza Porotherm Thermo Profi tégláinkat 24 vagy 28 cm hőszigeteléssel a téglában, most akciós áron! Az akció időtartama: 2016.03.21-05.31.


   

Építse energiatakarékos családi házát korszerű Porotherm okostéglák felhasználásával, hiszen új fejlesztésű okostégláink hőszigetelő képessége 40-50%-kal jobb, mint az ugyanolyan falvastagságban kapható hagyományos, nút-féderes falazóelemeinké.


Az Önnek legoptimálisabb téglát most akciós áron, otthonából, kényelmesen választhatja ki a Wienerberger Shop segítségével.

Kattintson a shop linkjére, adja meg az építkezés helyének irányítószámát és már válogathat is termékkínálatunkból! A Porotherm téglák közötti eligazodást szakértői tanácsokkal is segítjük!

 

 

 

Mitől érezzük jól magunkat otthonunkban?

Mitől érezzük jól magunkat otthonunkban?

Az, hogy hogyan érezzük magunkat otthonunkban, alapvetően meghatározza közérzetünket, életminőségünket, hiszen szabadidőnk jelentős részét itt töltjük, itt pihenünk, kapcsolódunk ki, vagyunk a családunkkal, barátainkkal. Mitől lesz otthonunk a valódi kikapcsolódás, pihenés egészséges élettere? Vegyünk most sorra néhány hozzávalót:

Kapcsolódó anyagok:

Mitől érezzük jól magunkat otthonunkban?

Wienerberger ajánlatok a Construmán

Valódi rezsicsökkentés az e4 ház alacsony fogyasztásával

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás