Hirdetés

Elsodort a hírfolyam? Kíváncsi vagy, hogy melyek voltak a hét legfontosabb környezetvédelmi hírei? Mi segítünk képben maradni. A Greenfo 2020 április 22-én elindította heti podcast sorozatát, melyet 2022-ben a Föld Napján egy másik heti sorozat követ.

A ZÖLD HÉT péntekenként jelentkező hírháttér podcastunk, melyben szakértő vendégeinkkel beszéljük meg az általuk fontosnak tartott környezetvédelmi híreket, információkat, melyeket elsodortak pl. a háború, vagy a celebvilág hírei, pedig a környezetünk, a jövőnk iránt érzékeny emberek számára ezek legalább annyira fontosak. Csak a tájékozott, gondolkodó ember képes érdemben tenni az élhető környezetért.

Sajnos ma Magyarországon a környezetvédelem állami szinten is leértékelődött, tönkretették a zöld államigazgatást, civileknek, a környezetükért aggódó állampolgároknak egyre nagyobb harcot kell vívni a természeti környezetet kiirtó, lebetonozó, tönkretevő beruházók gátlástalan terjeszkedése ellen. Mi szeretnénk a szemeket kinyitni – ne maradj le a zöld információkról.

2022 április 22-től péntekenként jelentkezünk a ZÖLD HÉTTEL – hétvégi programot ajánlva a gondolkodást szeretőknek.

Kísérd figyelemmel a “zöld iránytű” folyamatosan frissülő híreit, sajtófigyelő rovatát, podcast aloldalát, és érdemes feliratkozni Facebook oldalunkra és valamelyik (pl. spotify, anchor, vagy soundcloud ) csatornánkra.

Várjuk a támogatók/szponzorok jelentkezését is. Részletek >>>

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás