A rovat kizárólagos támogatója

Magyar kutatók egy nemzetközi projekt részeként egy kérdőív kitöltésére kérik a kertészkedőket. Az így nyert adatok elemzésével bővíteni tudják a jelenlegi ismereteiket a kiskertesek kertészkedési szokásairól, a kertészkedők motivációjáról és praktikáiról, valamint információt kapnak a kiskertek fajgazdagságáról is.Varga-Szilay Zsófia jelenleg az ELTE Biológia Doktori Iskolájának harmadéves doktorandusza. Szabadidejét gyakran tölti a kertben, ahol a mindennapos kerti munkák mellett zöldségek és fűszernövények termelésével próbálkozik.

Mint Varga-Szilay Zsófia felhívásában írja: Ez a kérdőív egy országhatárokon átnyúló, nemzetközi projekt része, melynek keretei között arra keressük a választ, hogy milyen növényvédelmi szokások jellemzőek a kiskertesek körében és milyen tényezők befolyásolják a kertészkedési gyakorlatukat. Céljaink között szerepel, hogy a kérdőívből nyert adatok elemzésével bővíteni tudjuk a jelenlegi ismereteinket a kiskertesek kertészkedési motivációjáról és praktikáiról, valamint információt kapjunk a kiskertek fajgazdagságáról. A projekten jelenleg Dr. Fetykó Kingával, Dr. Szövényi Gergővel és Dr. Pozsgai Gáborral dolgozom együtt.

Kedves Kitöltők és Érdeklődők! 

KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE >>>

Rövid időn belül lehetőség lesz arra, hogy Magyarország mellett további országokból és nyelveken is kitölthető legyen a kérdőív, de jelenleg arra szeretnénk kérni Mindenkit, hogy kizárólag magyarországi kiskertekre, valamint egy kérdőíven belül csak egy kertre vonatkozóan töltse ki. Több kert esetén a kérdőív többször is kitölthető. Megértésüket köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás