Hirdetés

A Közgépes demonstráció büntetéseként közérdekű munkát végez Szilágyi László, az LMP képviselője. Gyerekeknek tart előadást a hulladékhasznosításról.

Megkezdte a rá kirótt közérdekű munka elvégzését Szilágyi László, az LMP képviselője. A politikust százezer forintra büntették, miután frakciójuk több tagjával és a párt aktivistáival együtt a nyáron behatoltak a Közgép székházának udvarára. Az LMP képviselői azonban úgy döntöttek, hogy ledolgozzák a büntetést.

Szilágyi László Tatabánya a Mikrolin telephelyén, a Bereg Jövőjéért Alapítványnál tatabányai gyerekeknek tart előadást a hulladékhasnoszításról, tavasszal pedig a komposztálást mutatja majd be a diákoknak.

A képviselőnek 15 nap alatt 122 óra közérdekű munkát kell végezni az épületben, miután a nyári, Közgép elleni demonstrációért rá kiszabott büntetést – politikustársaival egyetemben – inkább munkára váltotta.
Képgaléria >>>


Szabó Rebeka decemberben fotósokat, operatőröket és újságírókat kalauzolt körbe a Magyar Természettudományi Múzeum ízeltlábúakat, dinoszauruszokat illetve a Kárpát-medence egykori és jelenlegi élővilágát bemutató termein. A közérdekű munkát a rendes munkavégzésen felül kell teljesíteni – a továbbiakban is elsősorban hétvégenként dolgozik majd itt. 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás