A rovat kizárólagos támogatója

Még egy kapavágás sem történt Pakson, a fideszes haverok máris milliárdokat tettek zsebre a reklámköltéseken keresztül, a beruházást irányító cégvezetők fizetését pár hónap alatt a duplájára növelték, most pedig több százmillió forintért bérelnek luxus személygépkocsikat.

A közbeszerzési értesítések szerint Paks II. Zrt. igazgatóinak több mint tíz kocsit szereznek be közel egymilliárd forint értékben: ugyanattól a cégtől, amely tavaly nyáron lett a MÁV beszállítója is több mint tíz milliárd forintos összegben. Az LMP álláspontja szerint a paksi beruházás semmi másról nem szól, mint a pofátlan lenyúlásokról és az emberek biztonságát potenciálisan veszélyeztető helyzetekről.

Az ilyen pofátlan paksi költések is azt bizonyítják, hogy az EU-s források elapadásával a kormány orosz hitelből fizetné ki a haverokat. Paks II. a kormány tevékenységének kiváló lakmuszpapírja: az emberek biztonságával nem foglalkozva, csak a közpénzek kiszivattyúzására szolgáló projekt.

Süli János a Paksi atomerőmű két új blokkjának tervezéséért megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter sajtótájékoztatót tart az Igazságügyi Minisztériumban 2017. május 8-án. Mögötte Mittler István az MVM Paks II. Zrt kommunikációs igazgatója.

A 2018-as kormány- és korszakváltást követően a Szél-kormány felmondja a paksi hitelszerződést és visszaszerzi az ellopott pénzeket- áll a  Lehet Más a Politika párt (LMP) mai sajtóközleményében.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás