Lázár politikai tisztogatása? Kirúgta a MÁV két vezérigazgató-helyettesét

2023. szeptember 6.

Hírek

Vezéráldozattal folytatódik a MÁV és Lázár csatája: a miniszter ma felmentette a vasúttársaság pályaműködtetésért felelős illetve a gazdasági vezérigazgató-helyettesét – erősítette meg a hvg.hu értesülését Csepreghy Nándor miniszterhelyettes. Virág István pályaműködtetési vezérigazgató-helyettes Szijjártó Péter miniszter keresztapja.

Szintet lép a műemlékes szabad rablás – Lázár János kegyúrtól kell kérni az ajándék kastélyokat

2023. június 11.

Hírek

Már a nyáron elindulhat a várak, kastélyok, kúriák állami elajándékozása. Lista sincs, bármelyik szabadon vihető, a milliárdokért felújítottak is, és csak egy kérelem kell hozzá, amelyet Lázár János bírál el. Tiborcz István és Mészáros Lőrinc nyomába lépve nyilván sok NER-vitéz vágyik saját kastélyra. Majd jönnek a nemesi címek?

Fertő-tavi kormánycinizmus: a lerombolt, jelenleg építési területen pozitív változás történt az élővilágban!

2023. április 19.

Hírek

Megérkezett a minisztérium válasza a Párbeszéd-Zöldek kérdésére, hogy a klímaváltozás hatásait figyelembe véve változtatnak-e a Fertő tavi terveken. Csepreghy Nándor az Építési és Közlekedési Minisztérium miniszterhelyettese egész elképesztő cinizmussal képes volt leírni a levélben, hogy a letarolt Fertő-parton a fejlesztés pozitív változásokat hozott a terület élővilágában!!

Kaméleonkormányunk kékje a patriótazöld

2023. április 3.

Hírek

A kék a patriótazöld. A szín nemzeti tőkésosztály neo-arisztokratikus attitűdjeire utal, amelyik immár – Lázár János (KDNP) szorgalmas kastélylátogatásainak hála – hamarosan kastélyokat fogadhat örökbe. Ne vegye, hanem vigye! Természetesen alapítványokon keresztül, mint aki a jogállamiságba ’halkan belelépett’.

2100 milliárd forintnyi, 270 beruházást függesztett fel a kormány

2022. szeptember 15.

Hírek

Az Építési és Beruházási Minisztérium létrehozásának az egyik oka, hogy elfogytak a beruházási források, és erre reagálni kell – mondta Csepreghy Nándor, az Építési és Beruházási Minisztérium államtitkára a Portfolio Property Investment Forum konferencián.

Paksi bővítés: ki kit néz hülyének?

2017. április 27.

Hírek

A paksi bővítésről tartott vitát Szél Bernadett, az LMP társelnöke és Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára az Ökopolisz Alapítvány (az LMP pártalapítványa) rendezvényén tegnap, a csernobili katasztrófa 31. évfordulóján.

Légből kapottak a kormány szélenergia-ellenes érvei

2016. október 9.

Hírek

Egészen döbbenetes „érvekkel” próbálta magyarázni Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára a kormány szélenergiát ellehetetlenítő politikáját. Nincs a szélenergia likvidálására épeszű magyarázat, hacsak az nem, hogy a baráti gyártók helyzetbe hozása a távlati cél.

Orbánék végleg kifogták a szelet – írta a ma felfüggesztett Népszabadság

2016. október 8.

Hírek

A kormány úgy látja, a szélenergiának nincs helye a magyar energiarendszerben – nyilatkozta a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára a Népszabadságnak. Csepreghy Nándor szerint az Országgyűlés által holnapután, hétfőn tárgyalandó törvénymódosítás mögött átgondolt kormányzati stratégia áll, szemlézte a mai lapot az MTI. Ma felfüggesztették a Népszabadság nyomtatott és webws kiadását.