A propagandaminiszter exfelesége mindent megtehet illegálisan

2023. április 20.

Hírek

Íme Rogán Cecília illegálisan épített, kacsalábon forgó “présháza” Tihanyban, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén. Szerencsére tűzivíz tározó is van (csak véletlen, hogy egy medencéhez hasonlít, hiszen azt sem építhetett volna a “szőlőbirtokra). A “gyümölcsfeldolgozó” helyén már korábban is illegálisan építettek egy házikót, amit a propagandaminiszter exfelesége úgy “újított fel”, hogy földig rombolta azt.

Lombtalan fákkal és két vödör lazúrral szépítenék a lombkoronabotrányt

2023. április 15.

Hírek

Nyírmártonfalván újratelepítették a fákat a lombkorona sétány körül. A katasztrófaturizmus maradhat, mivel a frissen telepített suhángok nem létező lombjai egy jó darabig nem takarnak el semmit. Az átlátszó cikke után minden látható hiányosságot megpróbálnak kijavítani. Érthető, hiszen a fideszes polgármester által elnyert uniós pályázat utófinanszírozású, azaz csak akkor kapja kézhez a 60 milliót, ha mindent… Tovább »

Ma 9 éve likvidálta az ökogazdálkodás zászlóshajóját az Orbán kormány

2023. április 12.

Hírek

Ma 9 éve, hogy 2014. április 12-én elindultak a traktorok a kishantosi földeken, hogy elpusztítsák a 452 hektáros ökológiai mintagazdaság növényeit. 22 év munkája, 117 millió forintos érték és egy pótolhatatlan szakmai, tudományos érték veszett el Orbánék bosszúja miatt. A megmaradt oktatási tevékenységet támogathatod adód 1%-val!

Letiltották a Debreceni Egyetem volt rektora előadását az akkugyárakról

2023. április 6.

Hírek

A Debreceni Egyetemen nincs helye „aktuálpolitikai kérdések megvitatásának” – indoklással letiltotta a Debreceni Egyetem a volt rektor előadását az akkumulátorgyártásról. Akkor nem volt gond az “aktuálpolitika” megjelenése, amikor egy fideszes miniszter okította a debreceni egyetemistákat a háborúról.

A Fidesz Balaton pusztítása a bírósági tiltás ellenére is zavartalan – épül a kikötő a földvári strandon

2023. március 31.

Hírek

Folytatódik a balatonföldvári nyugati strand kálváriája. A déli part egyik legkedveltebb pihenőhelyén – ahová eddig évente 40 ezer napozó és fürdőző érkezett – most egy 175 hajó befogadására alkalmas kikötő épül. A markolók folyamatosan töltik fel a tómedret sziklákkal. Az ide tervezett 3 móló összevéve hosszabb lesz, mint a Lánchíd. Az építkezés pedig még 2024-ig… Tovább »