A rovat kizárólagos támogatója

A mai napig 12469-en álltak ki a magyar természetért. Ahhoz azonban, hogy a hangunk hallatszon, fontos, hogy minél többen írják alá a kezdeményezést! Segíts, hogy még többen legyünk, kérd meg ismerőseidet, hogy csatlakozzanak, érjük el együtt a 20 000-ret!

Föld Napjáig, azaz április 22-ig lehet még csatlakozni a kezdeményezéshez! Azután kihirdetjük majd a kezdeményezést szimbolizáló Magyar Természet Napja esemény kitűzött napját és a programokat!

Ezúton szeretnénk továbbá jelezni, hogy a kezdeményezés jegyében a Magyar Természetvédők Szövetsége, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, és a WWF Magyarország igyekszik a természetvédelem helyzetének alakulását aktív figyelemmel kísérni, és megerősíteni azt.

Ehhez elengedhetetlen, hogy a megfelelő szakmai tanácsokat eljuttassuk az illetékes döntéshozókhoz. Ennek érdekében folyamatosan véleményezzük a természetvédelem ügyét érintő terveket, felszólalunk a nemzeti parkokat érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatosan, és nyílt levélben jeleztük a szakmai egyeztetés, társadalmi párbeszéd igényét.

Bővebben itt olvashatsz a témában született cikkeinkről, és az egyes lépésekről >>>

Támogatásodat köszönjük, reméljük a jövőben is aktív tagja leszel a magyar természeti értékek védelmében folytatott kezdeményezésnek!

Üdvözlettel:

Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület

Magyar Természetvédők Szövetsége

WWF Magyarország

 

Kapcsolódó anyagok:

Álljunk ki együtt a magyar természetért!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás