Hirdetés

Az Élőlánc Magyarországért májusi beadványa és a VI. Ángyán jelentés alapján a BRFK Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni főosztály Korrupciós bűnözés elleni osztálya foglalkozik az állami földek pályázatainak ügyével.

Tegnapi levelében a Fővárosi Főügyészség arról tájékoztatta az Élőlánc Magyarországért pártot, hogy az Alapvető Jogok Biztosához intézett, majd általa a Legfőbb Ügyészségnek továbbított beadványuk alapján ismeretlen tettes ellen hivatali visszaélés bűntette miatt feljelentés kiegészítést rendelt el, amelynek teljesítésével a BRFK Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni főosztály Korrupciós bűnözés elleni osztályát bízta meg- közölte ma a greenfonak Ács Sándorné.

 

Jelentős kárt okoznak az államnak és a helyi közösségeknek az állami földek pályázatai

Élőlánc Magyarországért

2015. május 31. 

Jelentős kárt okoznak az államnak és a helyi közösségeknek az állami földek pályázatai

A VI. Ángyán jelentésből az is megállapítható, hogy a pályázati kiírás szélesre tárta a kapukat a tisztességtelen magatartás, a visszaélések előtt, és lényegében színlelt pályáztatás folyt. Még is nyerhetett, aki nem is pályázhatott volna. Nyílt levélben fordul minden közjogi méltósághoz az Élőlánc Magyarországért.

Szemérmetlen, erkölcstelen földrablás – Ángyán József Kossuth téri beszéde

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás