Vitézy zöld kampányígéretei és az újra előkerült zöldlufik

2024. május 19.

Hírek

Vitézy Dávid szerint 5 városligetnyi zöldterület hiányzik Budapesten a minőségi városi élethez. Az LMP főpolgármester-jelöltje az Európai Bizottság és a WHO ajánlásaiból indult ki. Vidámparkot, lineáris parkot a választópolgároknak!

Egérárpa és pipacs – Kaszálás vegyvédelmi ruciban (No6)

2024. május 2.

blog

Talán ripacs – mondta csöppet elgondolkodva Balázs, aki korábban dárdásnak gondolta a mártást, mert, mint mondta (nagyon is hihetően) ez utóbbinak nincs semmi értelme. Ehhez egészen ötéves koráig tartotta magát, aztán elfogadta a többségi álláspontot. Darvas Béla blogbejegyzése.

A polipvadász (Dodó No3)

2024. április 24.

blog

Az ATv ’Egyenes Beszéd’ című műsorának gyakori vendége Ungár Péter. Ez történt április 23-án is, ahol a műsornak a szerkesztő az alábbi címet adta: „Egy vörös polip (sic!) uralja most a budapesti Városházát”. Ez a Telexnek adott interjúból az Ungár szövegéből kiemelt hatásvadász szilánk, amelynek egyetlen célja az LMP baloldaltól való végleges elfordulása.

Karácsony Gergely: Az LMP nem ellenzéki párt, hanem egy proxy-Fidesz

2024. április 5.

Hírek

Én arra készülök, hogy Szentkirályi Alexandra nem fogja végigcsinálni a kampányt, vissza fog lépni Vitézy Dávid javára. Látom, hogy a kormányzati propaganda inkább szól Vitézy Dávidról, mint Szentkirályi Alexandráról, és fideszes politikusok ajnározzák Vitézy Dávidot, az Orbán-kormány egykori államtitkárát, tehát én azt gondolom, hogy ő a Fidesz első számú jelöltje” – mondta Karácsony Gergely főpolgármester.

Vitézy gyerekkora óta főpolgármesternek készül, de szakmailag és emberileg alkalmatlan

2024. március 27.

Hírek

Vitézy Dávidot már az édesanyja is főpolgármesternek szánta, más kérdés, hogy korántsem olyan felkészült műszaki tudás terén, mint az híreszteli magáról – mondta Dorner Lajos a Klubrádió Megbeszéljük című műsorban. A VEKE elnöke szerint Vitézyt mint szóvivőt azért szavazta ki az egyesület tagsága, mivel a hézagos tudását rendszeresen agresszivitással igyekezett pótolni.

Elege lett az Európai Zöld Pártnak Ungár Péter LMP-jéből, felfüggesztik az együttműködést Vitézy támogatása miatt

2024. március 25.

Hírek

A pártcsalád szerint inkább Karácsony Gergely győzelmére van szükség az Európa-párti és demokrata erők térnyeréséhez. A Népszava szerint az európai pártcsalád február eleji kongresszusán feszült hangon vonták kérdőre az LMP-t Vitézy támogatása miatt. Vitézy szerint őt nem érinti az Európai Zöld Párt bejelentése.

Vitézy 7 kérdése Rákosdubaj kiürítésével kapcsolatban

2024. február 16.

Hírek

A volt közlekedési államtitkár kérdései között szerepel, hogy épülnek-e megfizethető lakások vagy kizárólag az arab befektetők szándéka diktál, és így luxusberuházásra adja át a kormány a területet. Vitézy Dávid arra is kíváncsi, hogy mit kap a város, mi lesz a kisföldalattival és a Vasúttörténeti Parkkal?

Összenő, ami összetartozik. Az LMP a Fidesz trójai falova?

2024. január 8.

Hírek

Tarlós Istvánt lehet nem szeretni, de egy őszinte ember. Néhány napja kikotyogta, hogy Vitézy Dávid esetleges főpolgármester-jelöltsége az LMP és a Fidesz közös tervezgetésének az eredménye. Ez nem annyira meglepő, tekintve, hogy Rogán Antal és csapata a választási törvény teljes átírásától a hazug lejárató propagandáig számos trükköt bevetett már az ellenzék gyengítésének reményében.

A sejtelmes LMP – Lebegés a politikai (z)űrben

2023. december 11.

Hírek

A természet és -környezetvédelem ügye vajon az LMP Ungár Péter óta megváltozóban lévő, gyanúra okot adó politikája? Szerintem igen, hiszen ma az egyetlen, a területen önállóan működő pártszerű képződmény. Az akkumulátor-ügyek kivételével azonban szerintem semmi komoly nincs a környezet politikájuk fókuszában, s azt is igen dilettánsul művelik, a területen nyomuló civilszervezetek nem is kérnek belőlük.