Hirdetés

Zöld Föld néven tanári ösztöndíjprogramot hirdet a fenntarthatóságra nevelés témakörben a sok-sok közpénz milliárdból kitömött, “nemzeti zöldrefestő” Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány a 2023/2024-es tanév tavaszi félévére.

Mint az alapítvány honlapján közölte: az ösztöndíjprogram célja elősegíteni a Zöld Föld komplex fenntarthatósági oktatási program tartalmának és tanításmódszertanának megismerését, alkalmazását. Az ösztöndíj összege fejenként maximum 75 ezer forint. Az alapítvány az ösztöndíjjal a Pannon Egyetem Humántudományi Kar, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar és a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar 2023 őszén vagy a 2024 tavaszi félévében induló 4 féléves egyetemi szakirányú továbbképzésein résztvevők képzési költségeit támogatja.

A pályázat feltétele egy motivációs levél, amely tartalmazza a fenntarthatóságra nevelés terén szerzett tapasztalatok felsorolását vagy ennek hiányában a képzésen szerzett fenntarthatósági ismeretek oktatásba integrálhatóságának tervét. A kiírók felhívják a figyelmet arra, hogy a nyertes pályázónak vállalnia kell a nyilvánosság előtti szereplést is. A támogató ugyanis videó- és szöveges riportot készíthet vele az ösztöndíjprogrammal kapcsolatban – közölték a szervezők az MTI-vel.

Vajon itt is lesz cenzúra, mint Áder egyik kínos podcastjában? És a kormánypropaganda álzöld hazugságait is reklámozni kell az ösztöndíjért cserébe?

Azonnal fejezze be Áder János a környezetpusztító akkumulátorgyárak zöldre festését!
Áder reális zöldségei – Gyógyír az akkumulátoripari szennyvízre. Vajon miként lesz MTI hír, hogy Áder János korábbi köztársasági elnök debreceni középiskolásoknak tart előadást? Szakembereknek merne? Micsoda kamu környezetvédő a mi nyugállományú horgászunk, a víz olthatatlan szerelmese. Az LMP – Magyarország Zöld Pártja felszólítja Ádert, hogy fejezze be a környezetszennyező akkumulátorgyárak zöldre festését, mindezt ráadásul közpénzből, a Kék Bolygó Alapítvány égisze alatt.

Nyitókép: HVG / Marabu

Kapcsolódó anyagok:

Azonnal fejezze be Áder János a környezetpusztító akkumulátorgyárak zöldre festését!

Százmilliókat költhet saját zöldrefestésére Áder János klímavédelmi alapítványa

A fenntartható kamu – Körkörösné, aranyvirág,/ Ide a legjobbik borát…

A hazai természet- és környezetvédelmi civilszervezetek múltja és jelene

A nagy Greendex biznisz – Merre csorog a lé?

Az egész zöld civil szféra idén mindössze 40 millióra pályázhatott

Kék Bolygó Tőkealapok – A zöld kifizetőhely

Kékgolyhóságok – Egy csikk és más semmi!

kÁder Jani és a digitalizált agrárium – Az alapítvány területfoglalása

Áder alapítványa mélyen belenyúlt az elektronikai hulladék újrahasznosításba

Áder sajtómunkás – zöldül a narancs

Áder szerint semmi értelme klímakonferenciázni

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás